LÉKUÉ 0200600M10M017 (cena od 685 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/3097216/lekue-0200600m10m017.jpg

    0
  • https://www.vsenavareni.cz/upload/img/1/0000217591/lek0003.01-1.jpg

  • https://www.ozdobdort.cz/upload/img/1/0000217591/lek0003.01-1.jpg

  • http://www.bavimevarit.cz/images/sklady/fotodetalle1_500_621.jpg

  • https://barevnakuchyne.cz/529-thickbox_default/lekue-forma-na-chleb.jpg

Forma na chléb španělské značky Lékué je vyrobena z vysoce kvalitního platinového silikonu. Díky speciálnímu tvaru je možné v této formě ingredience pro váš domácí chléb nejen vážit, ale i hníst a péct. Téměř uzavřený tvar této speciální formy zajišťuje optimální cirkulaci páry, těsto tak zůstává vláčné a chléb se nevysuší. Pro vytvoření zlatavé a křupavé kůrky na »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 85%

(17 recenzí)
  • Forma je prostě nejlepší - chleba je po upečení moc dobrý - mám doma i pekárnu na chléb, ale tento se s chlebem upečeným v ní nedá opravdu srovnat - křupavá kůrka!!!!

  • Perfektní záležitost, kterou mi doporučila kolegyně, a musím jen chválit, navíc v Datartu výrazně levnější, než jinde...forma je skvělá na chleba i př. na sekanou, na zeleninu atd..

  • velmi praktické a rychlé

Recenze LÉKUÉ 0200600M10M017

Filtrovat:

zdena, 2015-01-03
PRO:
  • velmi praktické a rychlé
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
dáša, 2015-01-18
PRO:
  • super materiál,dobře se s formou manipuluje.chleba výborný,pekla jsem i mazanec,nemá chybu
PROTI:
  • vysoká cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
zdenka, 2014-07-14
PRO:
  • Perfektní záležitost, kterou mi doporučila kolegyně, a musím jen chválit, navíc v Datartu výrazně levnější, než jinde...forma je skvělá na chleba i př. na sekanou, na zeleninu atd..
PROTI:
  • Vyhovuje vše...
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Irena, 2014-07-10
PRO:
  • Forma je prostě nejlepší - chleba je po upečení moc dobrý - mám doma i pekárnu na chléb, ale tento se s chlebem upečeným v ní nedá opravdu srovnat - křupavá kůrka!!!!
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.
Stáňa, 2015-07-01
PRO:
  • prvotní dojem = nadšení
  • - hezky to vypadá
  • - má to správnou velikost
  • - dobře se s tím manipuluje
  • - první chleba byl nádherný
PROTI:
  • jsem zklamaná
  • - při třetím pečení chleba přestala forma držet tvar = okraje, které slouží k uzavření formy se ohnuly a dovnitř a téměř se dotýkaly pečeného chleba
  • - při dopékání chleba jsem chtěla formu otevřít, aby chleba rovnoměrně zezlátnul, ale jednak nedržely ty okraje otevřené, stále padaly dovnitř a jednak mi v chňapce zůstal rozdrobený ten zobáček, co slouží k uzavření formy
  • závěr = formu jsme reklamovali a v tuto chvíli čekáme na výsledek reklamace
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
lenicka, 2015-03-27
PRO:
  • výborně ve formě kyne těsto a chleba má pěkný tvar
PROTI:
  • mohla by být větší
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Stimpy, 2015-02-21
PRO:
  • Dost dobré. Pečeme si chleba v troubě už více než rok, ale nechce se nám s tím moc vymýšlet. Pekáč jsme přes dvěma měsíci vyměnili za tuto formu. SUPER. Chleba má chlebový tvar a je krásný uvnitř i venku (a to většinou pečeme jen z pšeničné mouky a s kvasnicemi - prostě rychlochleba). A nemusí se špinit žádná další miska na míchání těsta. Pak to hodíme do myčky a je uklizeno. V mikrovlnce jsme nezkoušeli.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Mira, 2014-04-07
PRO:
  • Pečení v této silikonové formě je úžasné,spokojenost,chléb je krásně upečený s křupavou kůrkou.
PROTI:
  • Výrobek supr,jen vysoká cena
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivča, 2014-04-26
PRO:
  • Forma je fajn chlebík se v ní upeče skvěle
PROTI:
  • Na nic jsem nepřišla
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
tana, 2014-03-20
PRO:
  • Dobrý den , forma splňuje , co jsem očekávala, peču v ní žitný chléb , udrží si tak svou oblejší formu ,.
PROTI:
  • malá velikost , u takhle drahého výrobku bych očekávala větší volitelnost rozměrů
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
vladdol@centrum.cz, 2014-03-20
PRO:
  • Jsem spokojená bez jakýkoliv připomínek.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
janka, 2014-02-19
PRO:
  • Forma je prostě skvělá. Drží tvar chleba různých velikostí, chléb se nepřipaluje, peče se rovnoměrně. Doporučuji.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Anina, 2014-02-16
PRO:
  • ve formě upečený chléb má tvar klasické chlebové šišky, dobře se ní peče i upečený chléb se vyndavá
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana, 2014-12-23
PRO:
  • Vynikající výrobek, těsto perfektně kyne, výborně se chléb propeče. Maximální hmotnost mouky - 500 gr, jinak těsto "utíká" při pečení.
  • Vhodné pro pečení chleba střední velikosti.
PROTI:
  • Uvítala bych větší rozměr formy. Naštěstí v Datartu byla nízká cena oproti jiným prodejcům.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Pepa, 2014-10-07
PRO:
  • Dobrý nápad, forma je však menší, kvalitně jen pro chléb z max. 500 g mouky.
PROTI:
  • chléb se špatně propéká v dolní části, pekl jsem z 600 g mouky, forma se zcela zaplnila a chléb neměl kam kynout a podél celé kůrky na řezu byl přisražený. Také nelze chléb po první části potřít vodou a poté v rozepnuté formě dopéct, neboť pokud se vám dostane trochu vody pod něj na dno, zde se chléb pouze dusí. Lepší je určitě pekáč s nepřilnavým povrchem. Škoda jen, že nikdo
  • nevyrábí užší pekáč, ktzerý by držel tvar šišky.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
LS, 2014-10-31
PRO:
  • Forma je úžasná, dělám v ní chleba často a neměnila bych.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
amemo12, 2014-10-12
PRO:
  • Forma je naprosto dokonalá na chleba z 500 g mouky, těsto krásně vykyne, nádherně se upeče (peču na 190 stupňů 35 minut v zavřené formě a pak ještě 15 minut v otevřené formě), chleba má dokonalý tvar. Peču tak 2x týdně pravidelně, nemám špinavé další nádobí, jsem maximálně spokojená.
PROTI:
  • Pokud by někomu nevyhovovala velikost (chleba z kila mouky se tam opravdu nevejde), já osobně doporučuji použít dvě formy současně, protože do trouby normální velikosti se pohodlně vejdou tři formy vedle sebe.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.