Svářečka fólií ETA 0762 90000 (cena od 849 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/1393944/svarecka-folii-eta-0762-90000.jpg

    0
  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/6/7/4/product_918476.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/EC/ECO101z.jpg

  • https://www.kamody.cz/image/data/products/E/ETA076290000.jpg

  • https://www.stavbaeu.cz/image/data/products/E/ETA076290000.jpg?v=1

  • https://www.eoshop.cz/editor/image/eshop_products/612409.jpg?v=1445045431

Příkon (W): 135 Funkce odsávání vzduchu: ANO Dvojitý svár: ANO Světelná signalizace: ANO Fólie/sáčky součást balení: ANO Provedení výrobku: bílá barva 3D MODEL Ukázka modelu ve 3D zobrazení Svářečka PE folií pro domácnost * Vhodná pro domácí použití * Uchovávání potravin pro zajištění jejich delší životnosti * Velmi jednoduché ovládání * Funkce odsávání vzduchu * »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 77%

(16 recenzí)
  • Celková spokojenost,zatí žádný zádrhel.

  • funguje podle očekávání, funguje dobře odsávání vzduchu, svařuje i jiné folie dobře, doporučuji používat folie vhodné do mrazáku - nepropustí vlhkost. Skvělá věc.

  • Produkt je velmi výhodný a velmičasto jej využívám.

Recenze Svářečka fólií ETA 0762 90000

Filtrovat:

vysehrad@natur.cuni.cz, 2011-05-02
PRO:
  • Koupila jsem svářečku jako dárek pro snachu , protože mám podobnou a jsem s ní velice spokojená.Jestli někdo používá na zatavení potravin mikroten,tak ať se nediví,že to nefunguje, lze použít pouze sáčky z nepórovitého igelitu,které mají v každém papírnictví ( sáčky na zmrazování potravin )
PROTI:
  • nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 91% zákazníků z 34.
I.K., 2011-06-30
PRO:
  • Výrobek plně vyhovuje našim potřebám.
PROTI:
  • Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 56% zákazníků z 9.
Z. Kruliš, 2011-06-01
PRO:
  • Dlouhá léta jsme používali svářečku fólií ETA staršího typu bez vývěvy k naší plné spokojenosti. Nový typ funguje zatím bez problémů.
PROTI:
  • Překvapila nás vysoká hlučnost vývěvy.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Romi, 2011-05-23
PRO:
  • Skvělý pomocník při ukládání potravin do mrazáku. Doporučuji
PROTI:
  • Vše OK
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Naďa, 2010-10-31
PRO:
  • Celková spokojenost,zatí žádný zádrhel.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 6.
Martin, 2011-11-22
PRO:
  • funguje podle očekávání, funguje dobře odsávání vzduchu, svařuje i jiné folie dobře, doporučuji používat folie vhodné do mrazáku - nepropustí vlhkost. Skvělá věc.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 4.
Marie, 2011-07-25
PRO:
  • Skvělý pomocník při ukládání potravin.
  • Jen to chce trochu cviku, chvíli trvalo než se mi podařilo odsát vzduch. Ale teď už je to v pohodě.
PROTI:
  • Nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 43% zákazníků z 7.
lacie, 2011-03-16
PRO:
  • rozměr umožňující snadné skladování,solidní cena
PROTI:
  • vypadá na snadné ovládání,ale je celkem problém dosáhnout uspokojivého výsledku-hlavně odsátí vzduchu,taky jsem nenašel zdroj na náhradní náplně a s mikroténovými sáčky není výsledek vždy dokonalý
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 43% zákazníků z 7.
, 2016-08-31
PRO:
  • 100% splňuje svůj účel
PROTI:
  • trochu hlučnější při odsávání, ale nedokážu to porovnat s jinými výrobky
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Markéta, 2016-07-27
PRO:
  • vyhovuje :-)
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Vlastimil, 2016-07-22
PRO:
  • V podstatě splňuje očekávání.
PROTI:
  • Fungoval až druhý výrobek u prvního po jednom použití přestalo jít odsávání vzduchu.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Ivík, 2015-04-14
PRO:
  • bohužel totální zklamání, výrobek budu vracet
PROTI:
  • Svářečka nesplnila hlavní účel, vakuování! Folie při svaření propouští vzduch a tudíž nelze ani vysát ze sáčku vzduch, protože uniká svárem. Hlavní účel, kvůli kterému jsem si ji zakoupila tedy nesplnila. Jsem velmi zklamaná, protože jsem se těšila na to, jak si budu uchovávat potraviny.
  • Výrobek totálně propadl (vyzkoušeli jsme všechny varianty, ale obsluha je tak jednoduchá, že nemůžeme dělat chybu) a budu jej vracet.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
K., 2015-01-08
PRO:
  • Super.Ideální na zamražené jídlo pro kamióňáka:-).
PROTI:
  • Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Dana, 2014-04-10
PRO:
  • spokojenost,splnila svářečka očekávání.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
LDMILKA, 2013-02-23
PRO:
  • Měla jsem podobný výrobek zn.SEVERIN.Tento nový je mu podobný,ale zatím jsem ho nemohla pořádně vyzkoušet. Ale pokud mi bude sloužit jako ten minulý ,tak budu spokojena.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Josef Krotký, 2011-06-02
PRO:
  • Produkt je velmi výhodný a velmičasto jej využívám.
PROTI:
  • Nemám žádné výhrady.
Produkt je velmi výhodný a velmičasto jej využívám. Nemám žádné výhrady.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.