Tefal FR 490070 (cena od 1 555 Kč)

  • https://image.srovname.cz/cz/500/2975452/tefal-fr-490070.jpg

    0
  • https://static.onlineshop.cz/data/eshop_online/product/d/37/183899/friteza-tefal-fr490070-versalio.jpg

  • https://img.okay.cz/gal/tefal-fr-490070-default-672717.jpg

  • https://img.kasa.cz/k-foto/800/2/1/6/product_1796612.jpg

  • https://static.sporilek.cz/img/produkty/tefal-fr-490070.jpg

  • https://i.alza.cz/foto/f5/EA/EAV7025f.jpg

  • https://www.hyperelektro.cz/photos/original/tefal-fr490070-friteza.jpg

Tefal multifunkční fritéza Versalio 2 7 v 1 Univerzální multifunkční přístroj 7 v 1 – 7 funkcí pro mnoho způsobů přípravy: frituje, vaří, zapéká, dusí, pomalu vaří, smaží, opéká, peče a navíc udržuje teplotu, ohřívá a rozmrazuje, s novým programem na vaření těstovin široká škála receptů od předkrmů po dezerty variabilní »

+ Přidat hodnocení

Hodnocení produktu 100%

(9 recenzí)
  • Jsme zatím maxim.spokojení

  • Dneska jsem si ho koupila v km elektru,.Zatím nevím,ale znám ho od sousedky.DOPORUČUJI

  • vynikajici výrobek

Recenze Tefal FR 490070

Filtrovat:

Stanislava Hahnová, 2017-07-13
PRO:
  • Zatím bezproblémové používání.Mohu oporučit.
Zatím bezproblémové používání.Mohu oporučit.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jarmila Kvočková, 2017-06-15
PRO:
  • Maximální spokojenost
PROTI:
  • Nejsou jen popisky v češtině,jinak vše o.k.
Maximální spokojenost Nejsou jen popisky v češtině,jinak vše o.k.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jarmila Novotná, 2016-03-05
PRO:
  • Výborně se v ní vaří,je skladná,dobrá na údržbu,kvalitnější nastavení teploty,než
  • u dřívějších typů.Zakoupila jsem již po 3.tento typ a vždy je dokonalejší.
PROTI:
  • minutka není osvětlená a je špatně rozeznatelná,zde je třeba větší dokonalosti a změnit funkčnost na jiné místo,kde bude přehledná a k přečtení.
Výborně se v ní vaří,je skladná,dobrá na údržbu,kvalitnější nastavení teploty,než u dřívějších typů.Zakoupila jsem již po 3.tento typ a vždy je dokonalejší. minutka není osvětlená a je špatně rozeznatelná,zde je třeba větší dokonalosti a změnit funkčnost na jiné místo,kde bude přehledná a k přečtení.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jindřiška Blovská, 2016-02-21
PRO:
  • spokojenost, doporučuji
PROTI:
  • nejsou české popisky
spokojenost, doporučuji nejsou české popisky
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jana Hájková, 2016-12-11
PRO:
  • Na doporučení v e-shopu, jsem zakoupila a jsem velice spokojená, tedy asi nejvíc mí tři chlapi :-), mají moc rádi řízky a velmi často je vyžadují, takže jen spokojenost.
PROTI:
  • Nic.
Na doporučení v e-shopu, jsem zakoupila a jsem velice spokojená, tedy asi nejvíc mí tři chlapi :-), mají moc rádi řízky a velmi často je vyžadují, takže jen spokojenost. Nic.
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslava Petříková, 2016-10-07
PRO:
  • vynikajici výrobek
vynikajici výrobek
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Jaroslava Petříkova, 2016-10-07
PRO:
  • koupila a jsem spokojená
PROTI:
  • nemám nic
koupila a jsem spokojená nemám nic
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Zdeňka Š., 2015-05-08
PRO:
  • Dneska jsem si ho koupila v km elektru,.Zatím nevím,ale znám ho od sousedky.DOPORUČUJI
PROTI:
  • V krabici není český návod,musím si dohledat a stáhnout.Jinak samotné fritéze není co vytktnout.Učitě doporučuji
Dneska jsem si ho koupila v km elektru,.Zatím nevím,ale znám ho od sousedky.DOPORUČUJI V krabici není český návod,musím si dohledat a stáhnout.Jinak samotné fritéze není co vytktnout.Učitě doporučuji
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Lenka K., 2014-12-13
PRO:
  • Jsme zatím maxim.spokojení
PROTI:
  • Ke zboží mi chybí český návod na použití k jednotlivým funkcím
Jsme zatím maxim.spokojení Ke zboží mi chybí český návod na použití k jednotlivým funkcím
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | Recenze nepomohlaNE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.