THERMOS Dětská termoska na jídlo
Nejprodávanější Školní potřeby
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 290 ml. Termoska se vyznačuje širokým hrdlem pro snadné nabírání jídla přímo z termosky. Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání. Dno termosky je chráněno odolnou protiskluzovou patkou. Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 290 ml. Termoska se vyznačuje širokým hrdlem pro snadné nabírání jídla přímo z termosky. Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání. Dno termosky je chráněno odolnou protiskluzovou patkou. Parametry termosky na jídlo - Objem: 290 ml - Výška: 115 mm - Průměr: 90 mm - Průměr hrdla: 66 mm - Hmotnost: 320 g - Udrží horké: 5 hodin pro tekutinu* - Udrží studené: 7 hodin pro tekutinu*Měření izolačního výkonu je prováděno s čistou vodou. Doba, po kterou vydrží obsah termosky teplý/studený, závisí na tepelné kapacitě daného jídla. Lze říci, že čím více vody daný pokrm obsahuje, tím je vyšší jeho tepelná kapacita a tím déle vydrží v termosce teplý/studený. Např. polévka vydrží déle teplá/studená než rýže. Dobu, po kterou zůstane pokrm v termosce teplý/studený, lze prodloužit předehřátím/ochlazením vnitřních stěn termosky horkou/studenou vodou - viz návod. Thermos dvoustěnná vakuová izolace - maximální tepelná izolace. Navrženo pro děti - tělo termoláhve vyrobeno z odolné nerezové oceli zpomalující růst bakterií. - Vodotěsný uzávěr. - Široké hrdlo - Lehké a kompaktní provedení, snadno se vejde do batohu či kočárku. - Navrženo pro každodenní použiti. - Kompletní nabídka náhradních dílů. - BPA free. Skvělá termoska na jídlo, kterou musíte mít!!
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Školní potřeby Baagl
- Školní potřeby Karton P+P
- Školní potřeby Topgal
- Školní potřeby OXYBAG
- Školní potřeby Stil
- Školní potřeby Herlitz
- Školní potřeby Moleskine
- Školní potřeby Bagmaster
- Školní potřeby Lego
- Školní potřeby EPEE
- Školní potřeby HAMA
- Školní potřeby Coocazoo
- Školní potřeby Pixie Crew
- Školní potřeby Step by Step