Wüsthof Brousek na nože 4347
Nejprodávanější brousky na nože
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Tento dvoustupňový brousek na nože z odolného plastu nevyžaduje nic než několik jednoduchých tahů k udržení nožů ostrých. Bezpečné a snadné použití. dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý jemný stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele - poskytuje leštěné, jako břitva ostré hrany lze použít na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň) měkká rukojeť bezpečné a snadné použití použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) a to buď prostřednictvím karbidové nebo keramické drážky. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčkem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou. Odkaz na nezávislou recenzi ZDE Brousek na nože CLASSIC IKON Solingen. Komfortní a ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení vyrobená z vysoce nárazuodolného syntetického materiálu. Čepel je spojena 3 nýty, které zaručují dokonalou pevnost. Brousek na nože Solingen má dvě brusné části: -diamantový brousek na obnovení ostří -keramický brousek na jemné dobroušení Na výrobu nožů značky Wüsthof Dreizack Solingen jsou používány výhradně ty nejlepší výchozí materiály. Kované nože Wüsthof vznikají z jednoho kusu chrom-molybdenové oceli ve 40ti pracovních krocích. Od kování, přes tvrzení až k broušení a montování nožů. Doživotní záruka od Wüsthof Dreizack Solingen. Wüsthof Dreizack Solingen je jeden z předních světových výrobců kvalitních kuchyňských nožů. Od svého zrodu je stále ve vlastnictví zakladatelovi rodiny, a to již sedm generací. Změna názvu Dreizack, nebo Ed. Wüsthof-Dreizackwerk, nezměnil vůbec nic na kvalitě a filosofii této značky. Trojzubec je synonymem nejvyšší kvality a funkce, byl registrován roku 1895 v Berlínské patentové kanceláři a je uznáván na celém světě jako vedoucí značka kuchyňských nožů mezi profesionály i šéfkuchaři doma. Dvoustupňový ostřič na nože Wüsthof Dreizack Solingen. Materiál: odolný plast Měkká rukojeť Vhodné na vroubkované i zoubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň) Čistit jen vlhkým hadříkem či kartáčkem 2 stupně broušení: 1 stupeň: karbid - hrubé broušení zostří tupé hrany 2 stupeň: keramika - vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele Wüsthof Dreizack Solingen Firma Wüsthof Dreizack má kořeny v Němckém městě Solingen. Toto město je sídlem hned řady významných nožířských společností, Wüsthof Dreizack patří k těm největším z nich. Od vzniku roku 1814 až do současnosti stojí ve vedení firmy členové rodiny Wüsthof. Technologický
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Brousky na nože Lansky
- Brousky na nože Wüsthof
- Brousky na nože Fiskars
- Brousky na nože GUZZANTI
- Brousky na nože KDS
- Brousky na nože VICTORINOX SWISS ARMY
- Brousky na nože AnySharp
- Brousky na nože Extol
- Brousky na nože G21
- Brousky na nože Graef
- Brousky na nože Ibili
- Brousky na nože MORAKNIV
- Brousky na nože ORAVA
- Brousky na nože TESCOMA