TOP 46
Lamart LTDSD4
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION LAMART (42000588)
Lamart LTDSD4 Tlakový hrnec PRESSION, 4 l 42000588
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION LAMART
Tlakový hrnec Lamart Pression 4 l (LTDSD4)
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Lamart LTDSD4 Tlakový hrnec PRESSION, 4 l 42000588
Hrnec tlakový LAMART LTDSD4 Pression
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION LAMART
Tlakový hrnec Lamart Pression 4 l (LTDSD4)
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION 42000588 LAMART - Lamart
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION LAMART (42000588)
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION LAMART
LTDSD4 TLAKOVÝ HRNEC 4L PRESSION LAMART - Lamart
Lamart Tlakový hrnec 4 l LTDSD4 PRESSION
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Vlastnosti produktu Tradiční vaření
Při tradičním způsobu vaření je potravina zcela ponořena ve velkém množství vody, která se ohřívá do bodu varu a ten je udržován za maximálního příkonu tepla po dobu nutnou pro uvaření potraviny. Pokud není použita poklice, čas pro vaření se prodlužuje.
Vaření v tlakovém hrnciPři vaření v tlakovém hrnci se používá minimální množství vody 0,1–0,3 litru. Potravina není ve vodě ponořena, bod varu díky velmi malému množství vody přichází velmi rychle a je oproti tradičnímu vaření ihned potřeba snížit tepelný příkon pro udržení tlaku v tlakovém hrnci bez úniku páry.
Náklady na vařeníTlakové vaření velmi snižuje nároky na podstatné parametry vaření a to jsou čas a peníze. Čím kratší čas vaření tím nižší spotřeba energie a tím větší úspora peněz. Úspora finančních prostředků je jedním z důležitých parametrů pro hospodaření každé domácnosti a vzhledem k času stráveném při přípravě jídel rozhodně ne zanedbatelnou položkou v rozpočtu domácností.
Snadné použití- – Používáme velmi malé množství vody od 0,1 do 0,3 litru.
- – Vložíme potravinu a potřebné ingredience, uzavřeme tlakový hrnec a na pracovním ventilu zvolíme tlak pro vaření podle druhu potraviny.
- – Tlakový hrnec i s potravinou vložíme na zdroj tepla a zvolíme maximum.
- – Ve chvíli kdy začne z pracovního ventilu vycházet pára snížíme tepelný příkon na minimum, aby pára nadále téměř neproudila pracovním ventilem ven.
- – Nastavíme dobu vaření pro potřebnou potravinu.
- – Zhruba pět minut před stanoveným časem zdroj tepla úplně vypneme a necháme po zbytek času potravinu v tlakovém hrnci.
- – Hrnec sejmeme ze zdroje tepla, odtlakujeme a vařenou potravinu dále můžeme zpracovávat ať již v tlakovém hrnci nebo mimo něj.
- Objem: 4l
- Materiál: nerez 18/10
- Snadná manipulace, údržba a čištění, otev